Nét even anders kijken naar de zorg van de toekomst

Meer weten?

  Reviews

  Janet Huizer – Siebes, Proscoop

  Vanwege onze ambities en het grote werkgebied komen we soms, door fluctuaties in de hoeveelheid werk, ontbrekende expertise of afwezigheid van onze adviseurs , capaciteit te kort. Daarnaast hebben we vanwege het vervangen van zwangerschapsverlof, de afgelopen periode Toekomstzorg ingezet.

  Jan Dietvorst, Treant Zorggroep

  Sinds 2011 heeft Theo het Refaja ziekenhuis en later de Treant Zorggroep geadviseerd en begeleid in de wijze waarop zij vorm en inhoud kunnen geven aan het verbeteren van zeggenschap over de eigen beroepsinhoud van haar verpleegkundigen en verzorgenden.

  Marleen Verhoeven, Stichting Volckaert

  Theo is een ontzettend goede coach! Hij heeft de situatie snel door, kan daardoor passend advies geven. Hij is in staat om iedereen in de groep persoonlijk te laten groeien, en tevens de groep als geheel.

  Toos Verheij – Roest, Zorgpartners Midden-Holland

  Heel prettige samenwerkeng, gericht op praktische mogelijkheden. Tijdens coaching veel mogelijkheid om huidige problemen binnen onze organisatie  met elkaar te bespreken. Maar ook plannen maken hoe toe te passen. waar ik ook buiten Heb tijdens langdurige samenwerking veel kennis opgedaan waar ik ook buiten de werkomgeving mijn voordeel kan doen.

  KvE

  Theo geeft de VAR handen en voeten. Waar sta je als VAR? Wat is je doel, als VAR? Blijf staan waar voor je gaat en houd je bij  de kern van je doelstelling. Met raad en daad worden we bij gestaan in de aanloop naar de beleids –en coachingsavonden.

  Laat uw review achter
   Uw e-mailadres zal niet op de website weergegeven worden

     Ik verklaar mijn review naar waarheid te hebben ingevuld
     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens op deze site